E dimë që jeni të zënë,  prandaj kemi krijuar kurset e frymëzimit!

Emisioni John Ankerberg kërkon t’ju ndihmojë që të rriteni në besim, ndaj ne mundësojmë burime FALAS që ju ndihmojnë në këtë aspekt... kudo që të shkoni!

about-thumb-1

Pse e bëjmë këtë?

Për më shumë se 37 vite Emisioni John Ankerberg ka ofruar Përgjigje të Vërteta për Pyetje të Vërteta, dhe ka prezantuar e mbrojtur besimin e krishterë. Në çdo aspekt të shërbesës dhe përmes burimeve të ndryshme mediatike, misioni ynë është të sigurojmë përgjigje për pyetje të vështira teologjike me qëllim që të shpallim të vërtetën biblike, të inkurajojmë besimtarin dhe të sfidojmë skeptikun.

Njihu me John Ankerberg

Doktor John Ankerberg është themeluesi dhe presidenti i Emisionit John Ankerberg, emisioni i krishterë amerikan më i parë në botë. Televizioni i tij dhe programet radiofonike transmetohen në 106 milionë shtëpi amerikane dhe janë të disponueshme në më shumë se 200 kombe, në 12 gjuhë. Duke qenë autor, bashkautor ose kontribuues i 158 librave dhe udhëzuesve të studimit në 20 gjuhë, janë shitur më shumë se 3 milionë kopje të punës së tij të shkuar dhe çdo vit ka miliona lexues në faqen e internetit.

about-thumb-2

Misioni ynë

Ne i ofrojmë falas burimet frymëzuese të JA sepse besojmë në arritjen e sa më shumë njerëzve që të mundemi, njerëz që kanë nevojë të dëgjojnë fjalën e PERËNDISË. Në të gjithë botën ka njerëz të lënduar dhe ne duam t’u japim një drejtim aty ku mundemi.