Kursi i dishepullizimit

Rritja frymërore: kur dhe ku ju nevojitet

Nga kurset për fillestarë, për t'ju drejtuar përgjatë udhëtimit tuaj në krishtërim, deri te kurset e studimit biblik, Kurset Inspire do t'ju ndihmojnë të thelloni besimin dhe të forconi marrëdhënien me Perëndinë. Eksploroni tema që lidhen me krijimin e kishës, kuptimin e lutjes dhe shumë të tjera.

Na lejoni të mundësojmë për ju, burimet që të rriteni në njohuritë tuaja për Perëndinë dhe Fjalën e Tij. Për të filluar rrugëtimin tuaj frymëror të mësimit, regjistrohuni në kurset tona falas këtu.

Një bashkësi besimtarësh besimtarësh

Mundësuar nga të krishterë nga e gjithë bota

Ne ofrojmë burime falas të JA Inspire, sepse besojmë në prekjen e sa më shumë njerëzve që kanë nevojë të dëgjojnë Fjalën e Perëndisë, sikurse ne. Në të gjithë botën ka njerëz të lënduar dhe ne dëshirojmë të ofrojmë udhëzime kudo të mundemi.

Për më shumë se 37 vite, Programi i John Ankerberg ka mundësuar "Përgjigje të vërteta për pyetje të vërteta", që kanë ndihmuar miliona njerëz dhe JA Inspire është thjesht një zgjerim i shërbesës sonë ekzistuese. Ne do të donim të na ndihmonit, nëse keni mundësi, të vazhdonim sigurimin e burimeve, për të ndihmuar miliona njerëz në mbarë botën.